Mösspåtagning inbokad!
fredag 20 april 2007 @ 23:10 | Allmänt

Woho, idag skyltades skolan i ett par efterlängtade pappersark. Mösspåtagning. Den 11 maj. Tre veckor återstår. Såååå spännande ju! :) Vi är verkligen på väg mot slutet och jag ser fram emot allt. Fast ja kanske inte den här veckan som väntar nu, lär ju bli slit med det där projektarbetet varenda dag ända fram till fredag. :|

2 kommentarer
  1. 1100
    Sara | lördag 21 april 2007 @ 13:39

    Åh det närmar sig!! Snart är du där. Det är 10 år sen jag var där… men jag minns det ganska väl ändå. Det är en speciell dag. Mycket har hänt sen dess såklart, men det är ändå en mysig tid man har… Ibland längtar jag tillbaka, nu tycker jag det känns som det var så mkt enklare då. MEN när man var där så tyckte man nog inte det! Haha! KRAM & trevlig helg!


  2. 1130
    Stina | torsdag 10 maj 2007 @ 18:08

    tre veckor kvar var det då !! EN DAG KVAR NUUU :wohoo:


Skriv en kommentar