Produktiv lördagmorgon
lördag 23 februari 2013 @ 10:56 | Vardagligt

Uppe sen 7.30 ungefär efter en natt med inte så många timmar sömn. Skylla sig själv. :-) Flickorna somnade visserligen sent, först 22.15 sov båda. Jag däremot satte mig och kollade ett avsnitt Greys Anatomy, pysslade lite med foton på datorn och lade mig sedan med en bok i sängen. Kunde inte slita mig förrän boken var slut, och då var klockan 3! Men konstigt nog är jag pigg och full av energi idag. Har hunnit städa köket, bränt ut foton på skivor och även fört över foton till externa hårddisken  och sedan även duschat. Tuva och Nicklas tar sig en förmiddagsvila, och Saga pusslar här på köksgolvet. Tänkte passa på att rensa i kameran och sen ska jag nog ta mig ut med Saga. Solen skiner och det är kring nollan. Härligt! :-)

Skriv en kommentar