I vilken ände börjar man?
tisdag 19 februari 2013 @ 14:55 | Vardagligt

Jobbigt när man känner att man har massor av saker att göra, både saker man bara måste göra och så sakerna man tycker kan vara kul att göra. Har två sybeställningar som måste färdigställas, är på god väg. Ikväll/imorgon kanske jag är klar? Sen har jag en stor IKEA-påse med kläder som ska vägas och ut på Tradera. Och så det där pluggandet. För ja, det blev en omtenta igen. Den 2 mars är det dags. Är väl enda fördelen att det ligger så pass nära den förra tentan så det mesta sitter kvar uppe i bollen. Ska passa på att hämta ut senaste tentan imorgon när jag likväl ska mot sjukhuset för hepatitvaccineringen. Så man kan spana på alla felen man fick. Var nog mycket med olika mediciner, det vet jag i alla fall.

Glitter och glamour när Saga skapar snögubbar på öppnis.

Skriv en kommentar