No one wants forever anymore
onsdag 18 april 2007 @ 00:49 | Funderingar

Min blogg är min bästa vän och visst gör det ont då jag inte riktigt får ut exakt allt som jag känner. Ibland känns det verkligen som att mina känslor är för privata för det här, men samtidigt vad ska jag annars blogga om? Jag bloggar ju faktiskt bara om saker runt omkring mig… Och det är också därför som det bara känns mer och mer rätt att få skriva ut allt det som jag verkligen känner för ögonblicket. Men frågan är ju vem som egentligen lyssnar?

Kanske kommer jag måsta lösenordsskydda en hel del blogginlägg framöver. Inte bara för min egen skull, utan även för alla de andra inblandade. Vi tillhör ju trots allt en enda stor soppa… :doh:

2 kommentarer
  1. 1090
    Lisa | onsdag 18 april 2007 @ 07:59

    Aww.. låter som det är jobbiga tider lite överallt 🙁 Vi får försöka hålla lågan uppe tillsammans.


  2. 1092
    Sara | onsdag 18 april 2007 @ 21:33

    Det är nog inte helt fel att lösenordsskydda vissa inlägg, då har du ju mer kontroll över vilka som får läsa det mest privata.


Skriv en kommentar