Mammatuppen
måndag 14 januari 2013 @ 07:07 | Vardagligt

Uppe med tuppen men tjejerna ligger fortfarande kvar och sover. Vaknade strax efter 6 och efter ett toabesök kände jag mig pigg nog att ta itu med köksbomben sen igår. Sen en frukost i lugn och ro, och en varm härlig dusch på det. Tänkte passa på att läsa lite snabbt igenom mina skolböcker – tenta på torsdag. En omtenta. Vore skönt att fixa den, men får se. Väcka tjejerna sedan närmare 8. Måste vrida tillbaka på dygnet nu. Upp i tid och i säng i tid. Jag längtar efter barnfria kvällar, kvällar vid tvn eller symaskinen och två söta tjejer sovande i sina sängar. Hoppas vi lyckas på bukt på Tuvas spökerier kvällstid snart. :-)

Näe, dags att ta itu med dessa böcker en stund. Lovade Saga ett besök på öppna förskolan idag så får passa på att göra bort lite plugg nu då.

Skriv en kommentar