2013
lördag 12 januari 2013 @ 11:33 | Vardagligt

Ett litet försenat gott nytt år till er alla!

Har haft sjukvecka här hemma. Var meningen att Saga skulle tillbaka till dagis i tisdags efter jullovet men så började hon kännas något varm under måndagkväll. Febern var ju ett faktum och den höll i sig under tisdagen och onsdagen också. Tuva  hakade på och hade feber hon med en dag. Saga verkar inte än vara helt pigg men kan iofsig också bero på att sömnen inte är riktigt tillbaka i rätta rutiner än. Ska bli något skönt att få skicka tillbaka henne till dagis till veckan och att få tillbaka våra normala tider igen. Sen ska vi försöka bättra på Tuvas sömnrutiner som aldrig verkar bli bättre. :-)

En kommentar
  1. 2439
    Mli - Husägare & blivande mamma ♥ | söndag 13 januari 2013 @ 22:06

    Vi kunde inte hålla oss och var tvungen stilla vår nyfikenhet ;) Dom är så söta era barn!


Skriv en kommentar