Sudda sudda bort din övervikt…
torsdag 6 december 2012 @ 09:24 | Vikten

Nu när amningen är på väg att nå sitt slut så läggs fokusen på viktresan. En resa på ganska många kilon.  Än hänger 23 graviditetskilon efter Tuva kvar plus 3 kilon från graviditeten med Saga. Och för att lägga till ännu lite mer så är det 7 sambokilon som fastnade före graviditeten med Saga. Så summa summarum, 33 kilon som ska bort. Känns tungt och det blir en lång resa för att nå målet. Hoppas på att stå på mållinjen lagom till min födelsedag i augusti.

Vägde in i måndags och jag satte målet 3 kilon fram till julafton. Är 3 veckor dit så 1 kilo/vecka låter rimligt, helst nu i början då även mycket vätska försvinner. Så fram till jul gäller INGA godsaker, INGEN läsk och hålla nere på kolhydraterna. Och promenader står på schemat. Sen julafton äter jag precis som sig bör under en julafton. Mellandagarna hoppas jag kunna hålla nere allt onödigt också, men hårdstarten börjar igen 1 januari. Nu är det bara att peppa! Less på att vara ett fläskmonster deluxe.

3 kommentarer
 1. 2430
  Matilda | torsdag 6 december 2012 @ 10:34

  Hejja dig !
  Det klarar du, en envisare brud än dig har jag nog aldrig träffat ;)


 2. 2431
  Mamma | torsdag 6 december 2012 @ 13:28

  Det fixar du med din vilja ;-)


 3. 2432
  Kusin e | torsdag 6 december 2012 @ 19:12

  Det klarar du galant! Hejja!! ;-)


Skriv en kommentar