På agendan idag
tisdag 19 juni 2012 @ 13:51 | Vardagligt

Rensade lite i köket i söndags när jag väl städade, och kastade ut lite grejer på köp & sälj-gruppen på facebook. Sitter just nu och väntar på att en tjej ska komma och hämta en fritös, något vi aldrig använder. Imorgon åker även en riskokare och ett fia med hutt-spel iväg. Klockan tre ska vi inbefinna oss på Sandro där vi äntligen ska ta och fota BB-bilden till tidningen. Bättre sent än aldrig. Hade ju i och för sig kunnat skicka iväg ett foto själv på tjejerna, men är ju ändå kul att få ett foto på hela familjen som kan sparas. 🙂

Har börjat lite smått med packningen inför resan norrut. Blir nog en hel del prylar att stuva in i bilen. Ikväll kommer tvättmaskinerna gå varma så vi tömmer bort tvättkorgarna innan vi åker iväg. Kvällen ska även bjuda på lite lekdejt med Sagas bästis, förhoppningsvis. 🙂

En kommentar
  1. 2396
    Malin | tisdag 19 juni 2012 @ 21:34

    Ja det absolut bästa med BB fotograferingarna är ju att man får så fina familjebilder, att vara i tidningen är en mindre viktig bieffekt typ.
    Vi fick jaga Inara runt hela källaren nu sist, men det blev en fin bild till slut =)


Skriv en kommentar