Inför dopet
tisdag 12 juni 2012 @ 22:16 | Vardagligt

Sitter och planerar mitt dessertbord inför dopet. Ser fram emot att få börja baka och fixa. Vet inte riktigt hur jag ska lösa allt, om jag bakar här hemma och fraktar med bakverken upp, eller om jag ska baka när vi väl kommit oss upp till norr. Fördelen med att baka hemma är att jag har alla prylar som krävs för att baka. Ska jag baka där uppe så saknas det prylar hemma hos Nicklas pappa, eller så måste jag släpa med mig extra grejer. Lite bökigt kanske.

Jag hade behövt hitta mig några kläder till dopet också. Har letat överallt känns det som och jag hittar inget. Vill gärna hitta något som inte sitter tajt (oj så mycket gravidkilon som sitter kvar!) och gärna något med knappar eller smidig öppning framtill så det är lätt att amma. En nästintill omöjlig uppgift. Få se om det kanske slutar med att jag får trä på en sopsäck med fint sidenband runt bara. 😉

Skriv en kommentar