Sommarlov
fredag 8 juni 2012 @ 22:08 | Vardagligt

Hoppade över terminens sista tenta som skrevs idag. Var inte alls förberedd så jag siktar in mig på omtentan den 1/9, så nu är det sommarledigt. Härligt värre! Nicklas jobbar en vecka till sen går han på föräldraledighet 4 veckor och sedan semester 4 veckor. Saga är även hon på dagis till veckan innan hon tar sommarlov i 8 veckor. Blir en mysig sommar att se fram emot. 🙂 Planerna för sommaren är ej spikade. Vi vet att vi kommer tillbringa tid uppe i norr, och en liten tur ner söderöver, men inga datum eller reselängder är bestämda. Vi har bestämt att ta det som det kommer och bara gör det som faller oss in.

Vet i alla fall med oss att vi är uppe i norr 30 juni, då är det dags att döpa vår minsta stjärna. Blir även denna gången i Kiruna kyrka, och även denna gången under festivalhelgen. Planeringen är i full gång, och det övas på att göra tårtor bland annat. Riktigt kul tycker jag. 🙂

En kommentar
  1. 2394
    Sandra | lördag 9 juni 2012 @ 09:35

    Har ssk-sommarlov jag med, känns så knäppt att man inte ska lämna Majken hos dagmamman på läänge utan vi ska bara gå och skrota hela sommaren 🙂 Vad skönt att ni kan vara föräldralediga samtidigt, verkligen en fördel med att ha två barn.

    Hur går det med Tuva förresten? Saknar dina inlägg 🙂


Skriv en kommentar