Innefredag
fredag 11 maj 2012 @ 08:50 | Vardagligt

Fredag och helg igen. Dagarna och veckorna bara flyger förbi – i vanlig ordning. Lillasyster blev 7 veckor igår. 7 veckor! Hursomhelst, vi har tagit helg nu. Mysfredag hemma med Saga. Nyss uppstigna och sitter vid frukostbordet nu. Saga är långsam som alltid, sitter och sjunger medan frukosten intas. Favoriten gröt och lite smörgås blev det idag. Ute regnar det så vi behöver inte ha bråttom att försöka montera ståbrädan vi köpte igår utan den får Nicklas ta och fixa när han kommer hem i eftermiddaag. Vi ska nog ta och ägna denna fredagsförmiddag åt lite lätt städning och jag vet att min lilla hjälpreda gärna lånar trasan och torkar lite överallt. ;-)  Och ikväll planeras det för tacos! :-)


I en vattenpöl för två veckor sedan.

3 kommentarer
 1. 2390
  Maja | fredag 11 maj 2012 @ 12:00

  Härlig bild! :)

  Förresten, mailade dig, micksan@micksan.org, hoppas det funkar annars får du maila mig. :D


 2. 2391
  Maja | fredag 11 maj 2012 @ 13:13

  Hej!

  Försökte maila dig men funkade inte. Du kanske kan maila mig? :)

  // Maja


 3. 2392
  Mamma | fredag 11 maj 2012 @ 15:49

  Skön stil tjejen har ;-) Det är bra att hon tar frukosten i sin takt….vem säger att man ska ha bråttom?


Skriv en kommentar