Onsdag
onsdag 2 maj 2012 @ 21:54 | Vardagligt

Onsdag och vardag igen, för några dagar i alla fall. Saga gick på dagis imorse och jag passade än en gång på att ta en morgonpromenad mellan lämning och frukost. Promenerade förbi Ica så vi kunde fylla kylen igen. När vi kom hem igen var det bara att sätta igång och jag ägnade mig sedan åt läkemedelsräkningen (och lite annat småplock) frams tills det var dags att hämta hem trollungen igen.

Sen lillasyster föddes har Saga ofta nattats inne i datarummet (men flyttats över till sitt egna rum) på en madrass som från början legat kvar sen vi haft nattgäster. Den blev sedan kvar under slutet av graviditeten dels för att jag ibland kunde smita iväg från sovrummet när vi fick en liten tjej som sällskap, och dels för att Nicklas ibland fick rymma från sovrummet på grund av mina snarkningar och oljud som kom med den tunga magen. Det är Nicklas som skött i princip alla nattningar av Saga sen lillasyster kom, och därför har det varit lite svårt för mig att få henne att komma till ro i sovrummet när jag försökt någon gång den senaste tiden. Därför förvånades jag när hon idag promenerade till sin säng i sitt rum när hon fick vällingflaskan i  handen. Något som förvånade mig ännu mer var att hon låg kvar i sängen när jag var tvungen att gå iväg för att amma lillasyster. Hon somnade med andra ord själv i eget rum. Tänk om det kunde vara så många fler kvällar… :-)

Skriv en kommentar