1 maj
tisdag 1 maj 2012 @ 20:14 | Vardagligt

Blev lite ny design idag. Inte nöjd till 100 % så det kan nog komma att ändras lite i headern så småningom. :-)

Sitter just nu med en toning i håret. En toning jag tänkte fixa redan före Tuva kom till världen så det var på tiden att jag orkade ikväll. Medan jag väntar ut tiden har jag påbörjat att läsa igenom farmakologin som ska tentas av på lördagen. Känns som rena grekiskan, undrar hur det ska gå. Läkemedelsräkningen känns lättare, nästan lätt som en plätt. Det enda man behöver oroa sig för är slarvfel.

Båda tjejerna är vakna än. Saga tog en vila på soffan vid 5 tiden. En oplanerad sådan. Det blev lite tyst här hemma och vi fann Saga sittande i soffan med skor och hjälm på och en burk med smörgåsrån i famnen. Sötungen. Hursomhelst, somnar hon i någorlunda tid ikväll trots vilan så ska jag nog plocka fram symaskinen en sväng. Såvida jag har pluggat färdigt såklart…

Skriv en kommentar