Klara, färdiga…skriv!
måndag 20 februari 2012 @ 16:32 | Skola/Jobb

Hemtentan påbörjad. Fast har varit en seg dag. Tog bussen till bibblan imorse och ”slösade” en timme på ditfärden. Kommer fram, inser att någon redan hunnit norpa båda exemplaren av den bok jag åkte dit för att sitta med. Packade upp min dator och började kika på hemtentan. Gjorde några frågor, tog bussen hem vid lunch  och fortsatte lite hemma….tills orken tog slut. La mig i sängen och sov, närmare 2 timmar innan Saga skulle hem från dagis. Nåja, jag har i alla fall besvarat 4 av 12 frågor, och därmed gjort av med 1100 ord av max 3000. Nya tag imorgon! 🙂

Fick förövrigt även sms om att jag nu får hämta boken jag var ute efter i förmiddags så ska nog ta en tur med bilen i eftermiddag/kväll och hämta hem den så jag kan börja plugget direkt jag lämnat Saga på dagis imorgon.

Skriv en kommentar