Köldknäpp
fredag 3 februari 2012 @ 10:22 | Vardagligt

Kallt ute idag…vaknade upp till en termometer som visar närmare 22 minusgrader. Fast man ska väl inte klaga kanske för hemma i Gällivare/Malmberget verkar de ha temperaturer mellan 30-40 minusgrader. Huga! Vi kommer nog stanna inne idag i alla fall, även om jag var lite sugen på att ta bussen ner mot stan eller ut mot Ersboda för att göra lite ärenden. Vill få lite ordning på Sagas rum och har några idéer. :-) Men får se, kanske spar den turen till imorgon då man kan ta bilen.

Vi har i alla fall haft en skön sovmorgon fram till just före 9. Saga var dock vaken mellan halv 5 och halv 6-6 kanske. Ibland kan hon vaknade så där ‘mitt i natten’ och vara vaken och leka för sig själv i sängen en stund. Som imorse, då dracks det vatten ur mammas vattenflaska, prövades nappar och så klädde hon av sig pyjamasen.

En kommentar
  1. 2367
    Sandra | fredag 3 februari 2012 @ 12:40

    Huga! Här har vi runt -13 och det tycker jag är nog. Det blåste lite imorse också då jag lämnade Majken och då känns det ju så mycket värre.

    Helg= bil är det för oss med, ganska skönt att ta bilen faktiskt :)


Skriv en kommentar