Hemma med sjukt barn
måndag 30 januari 2012 @ 16:45 | Vardagligt

Har som rubriken talar tillbringat dagen hemma med sjukt barn. Hon vaknade upp redan igår kväll med täppt näsa och hade svårt att somna om. Kändes nästan lite små varm. Så imorse tempade jag henne och fick ringa till dagis och säga att vi skulle bli hemma idag. Tog en lång morgon i sängen, sen hade lillgumman lite energi och lekte en stund innan vi gick och vilade igen. Och hon sover ännu – efter hela 3 timmar. Är lite kluven om hon bör väckas eller ej. Sjukt barn behöver visserligen sova men kanske blir knasigt inför kvällen/natten? Nåja, det får man väl ta isåfall. Vem vet, hon kanske ändå somnar någorlunda som hon brukar ikväll.

Har kastat in en potatisgratäng i ugnen och ska väl ta och börja förbereda fläskfilen. Är helgmaten som blivit lite förskjuten. 🙂 I lördags åt vi faktiskt inte mer än fil och flingor till middag, hade nämligen ätit korv med bröd till mellis. Och igår blev det hämtpizza.

En kommentar
  1. 2364
    Linnea | tisdag 31 januari 2012 @ 12:35

    Om du anmäler VAB som student behöver man inte betala tillbaka csn för de dagar du är hemma. Dock är det här något jag har hört från en bekant och inte försäkringskassan men det skadar ju aldrig.


Skriv en kommentar