Sjuk mitt i tentaplugget
onsdag 18 januari 2012 @ 10:48 | Skola/Jobb

Absolut opassande att bli sjuk mitt i tentaplugget, men vad gör man? Har en förkylning som brutit ut så här är det täppt näsa vartannat som det bara rinner. Och huvudet känns tungt. Lite hosta, men inget halsont (peppar, peppar!). Idag är sista dagen jag gör ett ryck med mitt pluggande. Även om tiden finns imorgon (har tenta mellan 16 och 21, helt galet dålig tid enligt mitt tycke) så ska jag låta hjärnan vila och samla kraft inför skrivningen.

Nåväl, istället för att ödsla mer tid här ska jag nu fortsätta läsa lite mer i mina papper, kanske ta en kort vila innan jag läser vidare. Sen efter lunch ska jag gå igenom 4 gamla tentor. Känns som att det fastnar lite mer information då än när man bara läser.

Skriv en kommentar