Himmelskt gott
tisdag 10 januari 2012 @ 23:50 | Vardagligt

Just ätit årets första semla och det var himmelskt gott! Årets första tulpaner står på köksbordet och julen är utflugen. Så himla härligt! Nu börjar den ljusa tiden igen. Har haft sådan energi de senaste dagarna så har ägnat mig åt bland annat rensning och omorganisering i garderober, ett stort projekt. Nu får även bebisens kläder plats här inne (imorgon är det förövrigt ‘bara’ 10 veckor kvar innan det är dags!).

Om 9 dagar är det dags för sluttentan i anatomikursen så imorgon ska jag ta och börja nöta in lite information. Alla ‘du ska kunna frågor’ är redan besvarade så den tyngsta delen är väl gjord tippar jag. Bara läsa, läsa, och läsa.

En kommentar
  1. 2362
    Mamma | onsdag 11 januari 2012 @ 12:58

    Har du redan tjuvstartat med semlor…..?!……och inga tulpaner här ännu, kanske till helgen!


Skriv en kommentar