Gott nytt 2012!
söndag 1 januari 2012 @ 11:32 | Vardagligt

Då lämnade vi år 2011 bakom oss igår, och mötte 2012. Ett år vi ser fram emot, framförallt marsmånad då vår lilla tvåa ska komma till oss. Och att få vara mammaledig igen, lite skolbreak, det ska bli kul även om jag inte hunnit bli skoltrött än. 🙂

Vi hade en fullspäckad nyårsafton igår. Vi började dagen med pulka/snowraceråkning tillsammans med Vilma & co. Fortsatte sedan vidare förbi hos Märta & co som var i startgroparna på väg till leklandet så vi hakade på. Saga somnade först halv fyra och blåste på till halv 5, så hon höll sig uppe till efter tolvslaget. Raketerna var ingen höjdare, hon tyckte nog de lät lite för högt. Hon låg och blundade i våra famnar utomhus och sa bara ’näe’. Hon somnade gott vid halv 1 och sov sen hela vägen hem när det var dags vid 2-tiden, och fortsatte sova som en stock här hemma. Först vid 10 tassade hon upp imorse, då hade jag just tvingat mig upp ur sängen för att väcka lilltrollet men hon hann upp före som sagt. 🙂

Imorgon är det dags för dagis igen. Saga går måndag till onsdag 8.30 till 13.30 och jag ska komma igång med plugget igen. Ska bli spännande att se hur det går med vårt sovande och hur jag ska lyckas få upp barnet ur sängen i tid imorgon. 🙂

Skriv en kommentar