Tisdag
tisdag 15 november 2011 @ 11:20 | Vardagligt

Har haft egna studier i torsdags, fredags, igår och så idag. Saga har relativt korta dagar på dagis dessa dagar, 8.30 till 13.30, och jag hinner både plugga och småplocka lite hemma.

Mitt nya projekt är en växa-säng som jag hittade på Blocket här under hösten. Den är redan vit men behöver en uppfräschning i form av lite spackel på några ställen och sen ett varv med ny vit färg. Började lite smått igår med att slipa ena delen (sängen är i två delar) och grundmåla insidan som var träfärgad. Idag har jag slipat lite, och bättrat på med spackel på vissa ställen. Så nu är det bara att vänta och se om jag hinner slipa färdigt innan det är dags att hämta hem bustrollet igen.

Senare väntar vi besök av Johanna som kommit till stan. Ska bli trevligt att ses en stund igen. :-) Och om jag vågar mig iväg ikväll så blir det gravidfika tillsammans med en drös ännu obekanta tjejer som också väntar smått till våren.

En kommentar
  1. 2341
    Sandra | tisdag 15 november 2011 @ 13:21

    Vill inte vara någon besserwisser men man ska inte måla som gravid, oavsett olje- eller vattenbaserad färg :/
    (Det fick jag veta under en föreläsning Carl-Gustaf Bornehag, forskare inom hälsa och en av medarbetarna till filmen underkastelsen.)


Skriv en kommentar