Börjar se ljuset kanske?
måndag 29 augusti 2011 @ 10:25 | Vardagligt

Förra veckan var en fullspäckad vecka, och nu kanske man äntligen börjar se ljuset igen. Flyttstädade under hela veckan. Sen åkte vi på omtapetsering i vardagsrummet i gamla lägenheten. Kvartersvärden rådde oss att tapetsera om själva, så det var vad vi pysslade med under helgen. Blev bra resultat och nu är nycklarna inlämnade och allt är godkänt och klart. Skönt. Betalade 600:- spänn för tapetseringen nu när vi gjorde den själv, mycket bättre än dom 4200:- man annars skulle betala för att någon målerifirma skulle göra det.

Sagas är färdiginskolad på dagis nu. Hon var ensam där hela förra veckan, och det har bara gått bra. Denna vecka får hon gå mellan 9.30 och 13.30, en mjukstart så hon kommer in i dagisrutinerna. Sen får vi se vad det blir för tider. Börjar plugga på måndag. Spännande att få se scheman osv. Blev som så att jag börjar läsa mot sjuksköterska för att sedan rikta in mig mot barnmorska. Mycket smidigare och säkert minst lika roligt som om jag hade läst till läkare. Bara det att det känns som att man är en ‘looser’ som byter ner sig. :-D

5 kommentarer
 1. 2300
  Sandra | måndag 29 augusti 2011 @ 13:32

  Vad kul! Blir ssk för mig med, för att sedan förhoppningsvis vidareutbilda mig till bm.


 2. 2301
  Malin | måndag 29 augusti 2011 @ 19:54

  Barnmorska låter ju jättekul, absolut inget nerköp :-)


 3. 2302
  Mamma | onsdag 31 augusti 2011 @ 06:11

  Inte ska du känna så, det viktigaste är att man gör det som känns rätt för en själv….och jag är ju barnsjuksköterska, inte är jag väl en “looser” ;-) ? Kram


 4. 2303
  Sandra | torsdag 1 september 2011 @ 15:21

  Ja det här med böckerna är ett evigt gissel, man får höra sig för med lärarna om de viktigaste, lite på magkänslan och låna många på bibblan! Vissa behöver man ju bara kapitel ur.


 5. 2304
  Mikaela | onsdag 14 september 2011 @ 15:40

  MEN, det var ju det jag hade bestämt mig för att börja läsa till!
  Häftigt. Men jag får vänta till efter nästa barn innan jag tar upp pluggandet.
  Vi ska på ultraljud den 20 september då får vi veta när det är beräknat. Nu är det januari-februari någon gång.


Skriv en kommentar