Flyttning, städning & inskolning
måndag 22 augusti 2011 @ 14:56 | Vardagligt

Blev flytt mitt i förra veckan. Imorgon har vi bott i nya lägenheten en hel vecka. Börjar komma oss ganska så i ordning, men finns mycket småplock ännu om man vill. :-)

Var iväg till gamla lägenheten idag och började städa medan Saga sov i vagnen. Var väl där i ungefär 2,5 timme och tog mig igenom nästan allt i köket. Får fortsätta på spisen och golvet imorgon. Fy tusan vad det är trist med flyttstädning!

Sagas inskolning går bara bra. I fredags fick jag säga hejdå och promenera iväg till personalrummet. Nästan en hel timme var hon ‘ensam’ och det hade bara gått bra. Idag fick jag säga hejdå än en gång och traska till personalrummet. Satt nog i en timme idag också, och det hade bara gått toppen! Få se imorgon då, kanske jag kan gå hem istället för till personalrummet – bor ju som ändå granne med dagiset så är ju nära att springa dit om dom ringer efter mig. :-)

Skriv en kommentar