Första dagen på dagis
måndag 15 augusti 2011 @ 19:24 | Vardagligt

Då har vi avklarat första dagen på dagis. Jättekul tyckte Saga och sprang runt och upptäckte massa nya leksaker och annat skoj. Vi har gruppinskolning med 3 andra barn – 3 flickor födda okt – dec 2009. Börjar ytterligare 4 nya barn nu i augusti. Denna vecka har vi mjukstart, 1 timme varje dag. Och som det verkade enligt fröknarna blir det tidigast tisdag nästa vecka vi föräldrar kan gå ifrån en kort stund, sitta i personalrummet. Skönt det ändå, att inte ha så bråttom redan första veckan. :-)

Annars så har vi i helgen flyttat halva lägenheten till nya lyan. Tryckt in allt i vårt sovrum eftersom det ej skulle bytas golv där. Nicklas var förbi lägenheten idag och alla nya golv är lagda, bara lister som verkar fattas i några rum. Så förhoppningsvis är lägenheten klar redan imorgon, så till helgen sover vi nog på nya stället.

4 kommentarer
 1. 2296
  Sandra | måndag 15 augusti 2011 @ 20:57

  Åh, äntligen en livstecken ;) Har saknat att läsa din blogg.
  Majken ska börja inskolas hos dagmamma nu på onsdag, 1 tim åt gången här med. Spännande, en ny fas helt klart.


 2. 2297
  Linda | tisdag 16 augusti 2011 @ 12:13

  Åh, spännande både för dig och den lilla med dagis :) Hoppas allt går bra!


 3. 2298
  mammadagar | tisdag 16 augusti 2011 @ 20:54

  Stort steg det där att börja på dagis. Det är ju ett helt nytt liv kan man säga, när man ska vara ifrån sin “bebis”. Fast det är ju också roligt att se när de leker och blir mer självständiga. Mycket händer ju och de lär sig massor!


 4. 2299
  Linnéa - mamma till Lo | söndag 21 augusti 2011 @ 21:13

  Jag har faktiskt ingen aning. Vet bara att Sca gör Liberos blöjor, och som jag skrev så har jag endast testat Libero + Pampers och inte icas, men har tyvärr aldrig hört något bra om dem! kram!


Skriv en kommentar