Home sweet home
fredag 29 april 2011 @ 21:59 | Vardagligt

Vi är hemma nu , hurra hurra hurra! Tåget var visserligen försenat igår, men det gick bra trots allt. Visst, Saga fick äta kall barnmatsburk för att det strulade på tåget när vi inväntade någon reparation av rälsen, men det gick det med. Inga klagomål från fröken inte. Idag har vi packat upp och packat in. Och varit ute på shoppingtur. Fyllt skafferi, kyl och frys med mat. Och lite kläder åt lillan slank med också. Sen var vi och skaffade en cykel åt herrn i huset, så imorgon ska vi (läs Nicklas) fixa punkteringen på min cykel, sen ska familjen A/Ö ta sig en premiärcykeltur med cykelkärra innan vi senare på eftermiddagen ska grilla hos en annan familj A/Ö. 🙂

3 kommentarer
 1. 2222
  Åsa | fredag 29 april 2011 @ 23:09

  Familjerna A/Ö va ju kul 🙂


 2. 2223
  Zandra | lördag 30 april 2011 @ 06:55

  sv: jag har tänkt att svara tidigare på din kommentar men ena gången så hade jag skrivit ett långt svar och allting for bort då jag inte hade fyllt i mailadressen. och andra gången blev det bara helt fel..

  men angående det här med barnvakt så ska jag tvinga mig själv att ha barnvakt för att försöka lära mig innan hon ska börja på dagis. för hellre lämnar jag ju henne till min egen mamma än någon pedagog på dagis för första gången..
  jag är inne på samma spår som du. inga sätt är fel. alla gör som dom känner är rätt själva. det tycker jag är bra.


 3. 2224
  mathilda | lördag 30 april 2011 @ 11:42

  jo, tanken är ju att hon ska ha några byxor under… typ kaprimodell eller leggings. har båda delarna hemma så vi behövde inte köpa något sådant 🙂


Skriv en kommentar