Det bär av hemåt
tisdag 26 april 2011 @ 08:56 | Vardagligt

Påsken var riktigt, riktigt härlig. Vi hade strålande väder varenda dag och tillbringade den största delen utomhus. Visst fick vi gå in mellan varven och ‘rasta’ Saga, för utomhus var hon inte så fullt rörlig. Inte så lätt när man just lärt sig att gå att försöka stapla fram med stövlar och ytterkläder, dessutom på ojämn mark.

Kom ‘hem’ till Kiruna igen i söndagskväll och har sen dess hunnit tvätta kläder och påbörjat vår packning. För vet ni vad? Från och med torsdag är hela familjen stationerad hemma i Umeå. Nicklas byter jobb och från och med 2 maj jobbar han på hemmaplan. Ska bli så härligt! Även om han nu går ner i lön ganska mycket så kommer vi spara in på respengar och nu kommer vi även ha möjlighet till att storhandla vilket också kommer spara på massor av pengar. Men det bästa av allt är ju såklart att vi får ha vår älskling/pappa hemma hela tiden, och det ser han nog fram emot ganska så mycket. Att få komma hem till Saga efter jobbet varje dag, slippa missa hennes utveckling. För det händer verkligen mycket nu. :-)

Innan vi drar oss hem till Umeå ska jag och Saga tillbringa lite tid i Gällivare. Åker dit senare i eftermiddag tillsammans med mamma/mormor, och sen blir det nog så att vi tar tåget hem till Umeå på torsdag. För vår bil kommer vara proppad med saker, bland annat ska en cykelvagn med oss hem, så det blir bäst att Nicklas kör ensam.

3 kommentarer
 1. 2216
  Sandra | tisdag 26 april 2011 @ 10:56

  Åh vad skönt det måste bli för er nu! Förstår att det måste vara drygt (och dyrt) att flytta runt sådär.


 2. 2218
  Marie | tisdag 26 april 2011 @ 13:17

  Vad roligt för er att få lite riktigt familjeliv. Det blir ju inte riktigt samma sak när man inte är hemma hos sig själv…borta bra men hemma bäst!


 3. 2219
  Ponyo | onsdag 27 april 2011 @ 07:57

  Åh så skönt att få hem honom på heltid! :D Förstår att ni allihopa ser fram emot det! :)


Skriv en kommentar