Sköna söndag
söndag 17 april 2011 @ 10:04 | Vardagligt

Eftersom Emelie skulle med tåget hem till Gällivare igen imorse så gjorde vi morgon tidigt idag. Före sex var jag uppe, och strax efter sex flyttade jag över en trött Saga till fleeceoverallen. Hon kvicknade till och sen har det varit fullt fart. Tänkte ta en liten vila, låg i sovrummet i över en timme någonstans mellan halv 9 och halv 10, men det var nog bara jag som blundade lite en stund. Saga hon låg och filosoferade, petade på sina nallar och undersökte vår gardin noggrannt. Hennes humör är då något bättre nu i alla fall, så det var nog gott för henne att bara ta det lugnt i sängen en stund. Lunch om en timme sen blir det den riktiga vilan, troligtvis ska även jag sova en stund…är tröttsamt att blivit hostig och snorig, en liten primadonna som smittat mor sin.

För övrigt så går Saga omkring ganska mycket nu, och långa sträckor också. Är kul när ‘räddspärren’ släppt och hon tultar omkring på sina knubbiga små ben. :-)

Skriv en kommentar