Tröttmössa
fredag 15 april 2011 @ 00:38 | Vardagligt

Varning för grötigt inlägg, men jag är grötig i huvudet för jag är så trött.

Känner mig tröttare än tröttast efter att hållit igång hela dagen lång. Saga sover och jag väntar på att vår gäst ska anlända. Än vet jag inte om hon kan hoppa av vid korsningen här nära oss, eller om jag måste dra upp Saga ur sängen för att hämta henne inne i stan. Hoppas det är en snäll busschaufför så mitt lilla barn får sova.

Kom förresten hem från stan med allt (plus lite till) på min inköpslista förutom vällingburk. Det avvaktar vi med. Är lite sugen på någon söt plåtburk med Mumin, men jag har inte sett någon i Umeå. Vet att det finns några olika modeller i en liten butik i Kiruna, eller om det blir så att man kanske skulle beställa på nätet. Får se, får se.  Det jag fick med mig hem från stan som inte var planerat var ytterkläder åt lillan till nästa vinter. Lindex hade börjat med halva reapriset, och där hängde en jacka och täckbyxor i storlek 92 i en läcker rosa färg. Inte alls tokigt att betala 325:- för både jacka och byxa av märket Fix. Eftersom dom även hade ‘köp för 400 få 100 rabatt’ så plockade jag med mig ett två pack med linnebodies som jag tittat på några gånger – dom blev ju gratis! :-)

Har nu under kvällen hunnit med att kocka ihop 8 portioner pasta med skinka & broccoli åt lillan. Och så lyckades jag byta cykelslang på bakdäcket helt själv. Duktig tjej va! Så nu kan vi cykla lite mer jag och lillan. Det är så underbart med vår!

3 kommentarer
 1. 2203
  Ylva | fredag 15 april 2011 @ 10:23

  På kotteshoppen (.se/.com?) kan man beställa Mumin-burkar! Precis sådana som finns här i Giron också. :lol:


 2. 2204
  Sandra | fredag 15 april 2011 @ 12:16

  Har också redan skaffat vinterkläder till kommande säsong, marinblå overall från pop i kanonskick för 300 på loppis. Strl 92 även den, kommer att passa perfekt i vinter. Var lite osäker på strl då jag köpte den redan i höstas, men tänkte att jag ju alltid kan sälja den. Med tanke på vilka strl Majken har nu så blir det nog perfekt!


 3. 2205
  Linnea- Ebbas mamma | lördag 16 april 2011 @ 17:15

  Taack! Vi köpte tapeten på flugger färg i Luleå och kollektionen heter what a hoot och är av märket Harlequin :)


Skriv en kommentar