Torsdag
torsdag 14 april 2011 @ 09:00 | Vardagligt

Efter lunch ska vi ta en promenad ner på stan tillsammans med Åsa & Vilma. Måste komma ihåg att köpa…
- Ny slang till cykeln
- Nässpray åt Saga & flytande alvedon
- En plåtburk till vällingen om jag hittar någon tjusig.

Just nu ligger vi bara och slöar i våra sängar. Saga verkade så trött och gnällig, och direkt vi gick till sängs så har hon varit tyst och snäll. Gosar omkring med sina mjukdjur, kudden och täcket. Och just nu står hon och undersöker gardinen lite också. Hon har hostat sig genom natten, så det är ju klart att hon inte är riktigt utsövd. Får se om hon bestämmer sig för att blunda en stund, vore kanske bäst så hon orkar fram till lunch och får i sig lite mer mat idag än igår.

Och ikväll väntar vi storbesök från Gällivare. :-)

Skriv en kommentar