Torsdagstankar
torsdag 23 november 2006 @ 21:38 | Allmänt

Känner ett behov av att skriva av mig lite, men jag vet inte vad det är som behöver komma ut ? Blogglusten skriker i mig, men ämnena snurrar runt och det finns inget som känns rätt. Konstig känsla.

Snart helg i alla fall och det finns mycket att se fram emot. Ja, inte bara nu i helg utan flera veckor framöver. IKEA/Finland, Julbord i Lappesuando, julfest på jobbet, fest med tjejerna och mycket mycket mer. December ser ut att bli en underbar månad – jul, jul, jul och massor av andra roliga grejer. 😀

På tal om jul så har jag förresten just hängt upp mina röda fina gardiner och min vita julstjärna. Inte en dag för tidigt. 🙂

3 kommentarer
 1. 671
  Hanna | torsdag 23 november 2006 @ 23:36

  Åh, vad kul med så mycket som händer!!! 😀 Jag ska vara barnvakt på lördag, det blir nog trevligt… 😛 Ska baka lussekatter och pepparkakor med dem (och då ska lillsyrran min va med också… :P) och så ska jag spela bowling med dem 2 äldsta bl.a., hehe… 😉


 2. 672
  mathilda | lördag 25 november 2006 @ 00:45

  Jag har också julpyntat liite 😉 hihi. Hängt upp lite julgranskulor i fönstret, med hjälp av guldsnöre. Det blev jättefint faktiskt. Sen har även en ljusslinga fått komma upp där, samt mina bruna sammetsgardiner *S* Puss!


 3. 673
  Sara | lördag 25 november 2006 @ 09:52

  Hehe… nää, här väntar jag till nästa helg innan jag julpyntar *S*

  Trevlig helg på dig!


Skriv en kommentar