Att komma hem
torsdag 24 februari 2011 @ 13:12 | Vardagligt

På onsdag ska Nicklas på arbetsintervju. Hemma i Umeå. Jag ska hålla tummar och tår, och hoppas att ni också gör det. Hålla tummarna för att det är ett lovande jobb och att Nicklas får det om han vill ha det. Visst, det kommer innebära att han går ner i lön, ganska mycket dessutom. Men att få komma hem, på riktigt, ja det vore alldeles underbart. Och det hade underlättat en hel del. För mig, för Saga och för Nicklas. För oss alla. Dagis, jobb och skola. Vi får hoppas på det bästa. 🙂


Ett par gamla brädor. Augusti 2007.

En kommentar
  1. 2145
    Sandra | torsdag 24 februari 2011 @ 14:43

    Jag förstår vad du menar, att kunna bo hemma utan en massa flängande! Och så slipper ni ju en massa resekostnader, även om han får gå ner i lön.


Skriv en kommentar