Iskallt & höstlov
fredag 27 oktober 2006 @ 18:59 | Foton

Yaay, det är äntligen lov. Ett sista höstlov. Höstlov ? Det är ju för fasen vinter hos oss. Fast lov som lov. :-) Tycker de flesta av mina dagar varit så tråkiga och deprimerande, men idag kändes allt helt okej. Ett efterlängtat lov kom, jag var och hämtade ut mitt körkort, min bil gick igång igen efter några dagar i koma (och strejkade än en gång), fick tillbaka matteprovet som jag hade nästan fullpott på och så gick min bil igång igen. ;-) Ja. Och så några timmar med Tindra. Fast hon sov mest hela tiden – precis som en av bilderna visar. Dom andra bilderna visar hur isande kallt det är ute. Alla träd är helt vitklädda, och man går ogärna ut frivilligt. Brrrr! Fast visst är det ju ändå mysigt, fast nu saknar jag julen mest. Helst när varje morgon bara blir mörkare och mörkare, och man knappt orkar upp. Har till och med tjuvstartat med en julsång idag. Crazy me. :-)

En kommentar
 1. 539
  Anna-Maria | fredag 27 oktober 2006 @ 19:50

  Hallå!
  Det är faktiskt inte en dag förtidigt att börja lyssna på julsånger! Jag är chockad över att jag har lyckats hålla mig hittills! Får se om det blir nån innan jag kryper i säng ikväll.. .;)
  Vad härligt det ser ut med frost och kallt och mysigt! :) Fast ni lär ju vara ganska trötta på det där uppe i norr… :P Här regnar det och är halv varmt.. Trist! Nu vill jag ha höst ordentligt!
  Nej nu är det tvtittande en stund och sen ska jag lägga mig tidigt och soooova!!!
  Kramar!!!


Skriv en kommentar