On my own
tisdag 22 februari 2011 @ 12:54 | Vardagligt, Vikten

Passar på att ha liten egentid vid datorn med lillan ligger ute i vagnen och sover. Vi tog en ganska lång runda med vagnen idag, en och en halv timme var vi ute minsann, så jag antar den här egentiden inte blir allt för långvarig. Men den är skön så länge den varar i alla fall. :-)

Haft två eller tre riktigt oskötsamma veckor vad gäller mat och onyttigheter. Och brist på promenader har det också varit så det är skönt att vi är igång igen. Det är fortfarande dom där sista 5 av alla graviditetskilon kvar, och sen så ska jag plocka minst 5 till om inte några till. Men 5 kilos-mål är ganska bra att börja med.

Faktiskt så känner jag mig ändå förändrad i kroppen, börjar tycka den ser ganska okej ut om man jämför med innan. Kanske är det för att jag börjar acceptera alla bristningar som kommer följa mig livet ut? Eller så är det kanske för att dom sakta men säkert faktiskt bleknar? Vet i alla fall att jag kommer känna mig nöjdare för varje kilo som försvinner.


Magen för 3 år sedan. Inte den smalaste, men jag gillade den. Helt ‘oförstörd’ av bristningar.

Skriv en kommentar