Studentmössa
söndag 22 oktober 2006 @ 21:22 | Studenten

Tyckte väl att det kändes som att jag hade glömt att berätta något jag gjorde i torsdags – hade ju nämligen mössprövning i skolan. Helt underbart, fy fan vad jag längtar till våren och sommaren nu! Beställde i alla fall en studentmössa i lyxigaste variant med guld brodyr och diamant framtill. Och så ett champagneglas. Då är jag halvt redo för studenten då. :-) Undrar dock vad räkningen kommer hamna på, säkert på sjuhundra eller något sådant, ska ju alltid vara så dyrt.

3 kommentarer
 1. 509
  Hanna | måndag 23 oktober 2006 @ 16:40

  Myyyyysigt, för det är sånt där som gör att man känner att det snart är dags… Det kommer gå SÅ fort, PROMISE!!! ;) Är sååååååååååå avundsjuk på dig ju, vill ta studenten igen ju… :( :P *hehe* Oj, vad tidigt ni fick prova, och beställa studentmössor… Vi hade våran mössprovning i december vi… Men bra det, att ni har tidigt, för då hinner de komma i god tid, och man hinner beställa igen om det är nåt man är missnöjd med… Vilka beställde ni från…?! Vi hade namn och årtal på våra mössor, det var väldigt stor valmöjlighet… Nu kommer tiden bara ruuuuusa iväg… Ååååååh, vad jag att juni 2006 ska komma TILLBAKA!!!!


 2. 510
  mathilda | måndag 23 oktober 2006 @ 19:08

  alltså REDAN studentmösseprovning? helt crazy ju! tiden rusar verkligen fram.


 3. 525
  Sara | onsdag 25 oktober 2006 @ 18:43

  Åh ja… studenten är speciell. Det är en dag man minns… men det är både glädje och sorg faktiskt. Det är ju efter den som livet börjar på riktigt. Man blir vuxen och ska ta ansvar för sig själv på ett annat sätt. Det är kul. Men jobbigt… ;-)

  Verkligen tidigt ni har mössprovning… men det är kanske lika bra det :-)


Skriv en kommentar