Torsdagssysslor
torsdag 19 oktober 2006 @ 16:42 | Allmänt

Känns som jag hunnit göra en massa vettigt idag, fast jag egentligen nog inte gjort det. ;-) Har i alla fall varit iväg och fotat mig till körkortet samt skrivit på grundhandlingen, så jag ska posta iväg dom senare. Även hunnit beställa mig en kameraväska, blev en Samsonite Trekking 130 då det passar min ekonomi bäst just nu. Vad mer var det jag hunnit ? Hm. Ja just ja, hämtat ut pengar åt mamma också så bilskolans räkning kan bli betald. Och så givetvis varit i skolan! Och nu ska jag plugga lite matte innan jag ska iväg och plocka upp Pernilla. Har nämligen nästsista provet i matte D imorgon (ja utöver det nationella provet då). Får hoppas det går bra, känns rätt okej iaf. :-)

I helg väntar högskoleprovet och eventuellt hundvaktning, så det blir en nykter helg för mig trots att egentligen hela Gällivare ska ut. Jaja, jag kan ju i alla fall ta mig några raggar runt stan med min kära bil så jag är inte alls ledsen för det. ;-)

En kommentar
  1. 486
    Hanna | torsdag 19 oktober 2006 @ 22:19

    Får gratulera till körkortet!!! GRATTIS!!! :-D Är grymt avundsjuk, usch ja… :-( Är 19 år och några månader, och är ännu långt ifrån körkortet… :-( Jaja, kul för dig, GRATTIS som sagt!!! (Hmmm, jo, lite tjatig är jag, jag vet.. :-P ) Hoppas högskoleprovet går bra i helgen också!!! ;-)


Skriv en kommentar