I love fridays!
fredag 13 oktober 2006 @ 19:13 | Allmänt


Den absolut sötaste gullungen i världen! <3

Dagens plus: Kameran anlände i onsdags! Hurra, hurra, hurra! :-) Dessutom har jag promenerat dom timmarna jag satte som mål denna vecka. Ännu mera hurra! Och det bästa av allt, det är fredag ! :-D

Dagens minus: Håller på att drunkna i skolarbeten och massa plugg. Har faktiskt hela fem prov/redovisningar att vänta mig dom tio skoldagar vi har kvar innan höstlovet. Suck! Dessutom ett högskoleprov som äger rum under hela lördagen nästa vecka. Nåja.

Sen så har jag kört sista(?) gången på bilskolan idag. Det vill säga om jag nu klarar uppkörningen nästa vecka. Åh herregud. Börjar bli något nervös. Det finns ju ändå massa småsaker jag kanske är dålig på ibland och/eller totalt glömmer bort. Jag är näst intill helt säker på att det blir kuggning.

9 kommentarer
 1. 452
  Emma | fredag 13 oktober 2006 @ 22:31

  Så gullig “den-sötaste-gullungen-i-världen” är!! :)
  Kram!


 2. 453
  Isabell | lördag 14 oktober 2006 @ 16:31

  I helgen blir det lugnt. Hela dagen idag har varit lugn och skön. Var på stan med mamma en sväng och tittade lite. Hittade en jättefin, vit kofta som var på rean. Var även ute efter jeans men det finns inga sådär wow!
  Vad ska du själv göra/har gjort?

  Lycka till på uppkörningen och högskoleprovet också :) Det kommer gå alldeles utmärkt!

  Kramar


 3. 454
  Hanna | lördag 14 oktober 2006 @ 17:49

  Naaaaaaaaaaw, hon är bara SÅ söt!!! :-) Vill bara pussa henne jag, hehe… :-P


 4. 455
  Isabell | lördag 14 oktober 2006 @ 22:48

  Ja, jag vet. Det är MÅÅÅNGA men jag använder kanske endast 4-5 par. Men jag har svårt att slänga och alla är märkesjeans eftersom det är de enda jeans jag köper. Jag är väl lite av en märkesnörd när det gäller just jeansen! Kanske andra kläder med i och för sig men inte så extremt :P

  Du bör nog spara lite då, inte sant? :P Jeans går alltid sönder efter ett tag även om det är bra kvalité men det är ju de enda byxmaterial man använder dagligen ju. Jag tycker du ska investera i ett par nya schyssta jeans :D

  Kramar


 5. 456
  Sara | söndag 15 oktober 2006 @ 16:14

  Vilken liten sötnos! :-)

  Hoppas du haft en fin helg trots att det är mkt i skolan nu… KRAM


 6. 457
  mathilda | söndag 15 oktober 2006 @ 23:09

  Åh, underbara bilder på Tindran. Så jag saknar både dig och henne. Måste, måste, MÅSTE ses snart. Helst igår. haha! Lycka till nu på uppkörningen. Meddela mig sedan. Jag kommer tänka på dig heela tiden! Puss


 7. 458
  mamma | måndag 16 oktober 2006 @ 12:23

  SUPERGRATTIS!!!!!!!
  Du fixade körkortet …….Kom ihåg att ta det lugnt på vägarna för det finns bara en Micksan.
  Kram mamma


 8. 459
  mathilda | måndag 16 oktober 2006 @ 15:54

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOHO! Läser här av mammisen att du fixade körkortet. GRAAAAAAAAAATTIS min älskade ;) Vad var det jag sa? Hoho.


 9. 502
  lisa | lördag 21 oktober 2006 @ 21:23

  Kameran var en EOS 350D va? Då kan du, jag & Maggi ha klubb :D


Skriv en kommentar