Solen tar fram allt damm
onsdag 26 januari 2011 @ 10:47 | Vardagligt

Det är härligt väder idag, blå himmel och sol. Sådär så man fylls av vårkänslor. Det som är så synd är att solen plockar fram varenda dammkorn som finns hemma. Så efter jag lagt ut Saga i vagnen för ungefär en timme sedan så greppade jag dammsugare, vaskmopp och trasa. Har hunnit igenom Sagas rum, vårt sovrum, hall och toalett. Bara kök och tvrum kvar, dom som är värst. Det är där solen lyser in, så det ser ut som att jag måste städa lite extra där. Sprang även ner till tvättis och kastade i några maskiner. Skönt, då gör vi bort all städning och tvätt före klockan ett. Och lagom till Sagas andra vila ska vi nog ta oss ut på en promenad. Här i Umeå visar termometern idag -11,5 grader. Sådär ganska lagom ändå. :-)

Skriv en kommentar