Splittrad
lördag 30 september 2006 @ 10:57 | Party

Planerad utgång ikväll, men jag vet inte om jag är så laddad. Dock vill jag typ inte missa saker om nu kvällen skulle vara jätterolig. Men samtidigt orkar jag inte slösa massor av pengar, dricka massor av kalorier och sedan vara slö imorgon. Har faktiskt en hel del fysik att räkna inför provet i nästa vecka. Åh, vad jobbigt. Får väl hoppas mina tankar klarnar under dagen så jag vet vad jag egentligen vill. Nu ska jag i alla fall iväg och jobba några timmar ! :-)

Sju timmar senare…
Yaay, det blir väl utgång trots allt. Något stressad, har ju glömt hälften av kvällens viktigaste grejer hemma hos mamma !

3 kommentarer
 1. 396
  Sara | lördag 30 september 2006 @ 13:31

  Tycker ofta det är sådär att man både vill & inte vill göra saker. Oftast klarnar det ju så man kan bestämma sig iaf. Men det är trist om man ångrar sig ;-) Trevlig lördagkväll på dig oavsett vad du bestämmer dig för. Kram


 2. 397
  Kristina | lördag 30 september 2006 @ 17:29

  Åh jag vet hur svårt det där är!
  Hoppas att du får en bra kväll vad du än gör :)
  /K


 3. 401
  mathilda | söndag 1 oktober 2006 @ 06:46

  Yeah! Hoppas att du hade det skoj? Min kväll igår var väl sisådär.. (vi tar det på msn). Fast ja, kul var det ju såklart också. Erik visade snorren för alla, Unni tyckte tydligen att jag behövde se hennes bröst, Sandro körde vi runt i en soptunna (läs: komposttunnan) och tydligen blev det ett par igår med av två helt oväntade personer. Men åh så kul. Jisses alltså. Det är helt CRAZY att bo på internat! Antar att det är tur att jag är lika störd jag med, annars hade jag nog haft det lite jobbigt ;) Det är verkligen inte för folk som vill vara för sig själva och som helst av allt läser böcker och filosoferar i sin ensamhet. Hoho.


Skriv en kommentar