Vinterns (?) första förfrysning
torsdag 28 september 2006 @ 20:43 | Allmänt

Det är inte varmt ute kan jag ju säga. Har varit ute på en timmes promenad med mamma, och jag har seriöst förfryst mig känns det som. Det kliar på fötter och händer, ni vet så där hemskt när man väl kommer in i värmen efter att ha frusit. Huua! Jag tycker verkligen inte om det här. Kan väl tippa på att det är några minusgrader, för is ligger då på marken. Knaster, knaster under fötterna. Och med kylan kommer alla måsten jag vill ha. Vinterjacka, varma vantar och ett par härliga skor. Ska jag överleva vintern borde jag väl börja kolla efter sådana saker också kanske. Det vanliga shoppingsuget ligger också och gror. Ååååååh, jag vill ha så mycket men jag tycker inte om att slösa pengar ju! :-)

Och ja, jag är godissugen!! Fast det duger väl ganska bra att sitta här och gnaga på en nektarinkärna också… ;-)

3 kommentarer
 1. 389
  Sara | torsdag 28 september 2006 @ 20:52

  Nej men oj.. har ni så kallt! Brr! Här tycker man det är kallt om det är mindre än 15 grader ;-) Fast på morgonen kan det vara 10-12 grader sådär och då är det riktigt kyligt…. man känner att det blivit höst snabbt! Fast det är ju snart oktober så det är väl inget konstigt egentligen…

  Är också shoppingsugen! Åh massor!! Önskar jag hade lite mer pengar bara.. hehe!


 2. 394
  mathilda | fredag 29 september 2006 @ 01:21

  Åh, jag är också shoppingsugen. Om man bara hade ett par miljoner sådär… suuck.


 3. 395
  Trollis | fredag 29 september 2006 @ 07:47

  Stort grattis på namnsdagen i dag, fredag, gumman! *kraaaam*


Skriv en kommentar