Hur man trycker ner en människa
lördag 23 september 2006 @ 15:25 | Allmänt

‘Hur jävla billig kan man bli som människa, kan man verkligen sjunka så lågt som du har gjort Mikaela?’

‘Fy fan, du blir bara äckligare och äckligare i mina ögon. Fy fan vad rutten du är Mikaela.’

Ja, det är väl i princip sådant jag får höra nästan varje dag. Och man kan ju undra om jag verkligen är sådär hemsk, eller om det är personen som uttalar sig som har något allvarligt problem ?! Jag kan omöjligen vara så jävla dålig som jag konstant får höra, när det alltid bara är han som uttalar sig om det. Eller?!

Anledningen till att jag fick höra ovanstående påståenden idag är för att mamma betalar mitt körkort som en 18-årspresent. Ja, det är väl inget fel med det tänker man ju. Men jo, i hans ögon är det tydligen det. Tydligen så utnyttjar jag mamma genom att få körkortet betalt. Jaha? Det var ju nåt nytt. För det första så har jag väl aldrig begärt att mamma ska betala mitt körkort, och för det andra så var det väl hon själv som valde att betala det. Och för det tredje så har väl han absolut ingenting med det att göra då det varken rör honom eller hans jävla pengar ?!

Näe, kan ju säga att man verkligen mår bra av att höra sånt här. Visst håller jag ute i princip allting, jag tar ju inte direkt åt mig. Har lärt mig att koppla bort allt som kommer ur den där munnen. Men det hjälper inte alla gånger…

Och idag hamnar det här inlägget alldeles öppet, för det är ingenting att hyssja med.

7 kommentarer
 1. 379
  Pernilla | lördag 23 september 2006 @ 18:25

  I love ya!! slösa inte energi på “skit”….


 2. 380
  Sara | lördag 23 september 2006 @ 21:05

  Det är bra att du inte tar åt dig, det ska du inte göra! Även om det kanske är svårt att inte bry sig… KRAM


 3. 381
  Anna-Maria | söndag 24 september 2006 @ 11:20

  Hej Micksan!
  Ta för guds skull inte åt dig av den där skiten! Du är värd så otroligt mycket mer! Han har nog ett otroligt behov av att trycka ner andra för att inte själv bli nertryckt och då blir det bara patetiskt.
  Hoppas att du får en skön söndag! Själv ska jag plugga arslet av mig hela dagen. Matteprov på tisdag, svenskaredovisning imorron, samhällsredovisning på onsdag och en svenskauppsats tills på tisdag.. SUCK!
  Ha det bra!
  Kramar!!


 4. 382
  mathilda | måndag 25 september 2006 @ 01:43

  Nejdu, ta inte åt dig. Du är absolut inte äcklig eller dålig, snarare tvärtom – asbra och underbar. Sådetså! Tyvärr finns det allt för mycket idioter i vårat land och tyvärr så drabbar dem oss båda, ofta. PUSS!


 5. 383
  Anna | måndag 25 september 2006 @ 12:27

  Usch vilken typ! Jag tror INTE du är som han säger, snarare att han är så! Fast, visst, det är svårt att inte ta åt sig (har själv för lätt att ta åt mig i alla möjliga sammanhang)
  Och att du fick ditt körkort som födelsedagspresent, tror jag att han bara är avundsjuk på. Jag och mina 2 systrar hade ett litet “avtal” med mamma och pappa och det var att om vi inte börjar röka så ska dom betala våra körkort. Ingen av oss röker mer än när det är fest och då inga mängder.

  Jag håller på dig Micksan!

  KRAM


 6. 386
  Isabell | tisdag 26 september 2006 @ 09:24

  Hej!
  Sådana kommentarer är alltid tråkiga. Han har inget att göra med dig eller ditt liv. Din mamma avgör själv om hon vill betala ditt körtkort eller ej. Det är en alldeles ypperlig bra present att få när man fyller 18, inte sant?
  Och du, att göra ditt inlägg synligt för alla är INTE fel. Man får helt enkelt inte bete sig hur som helst!

  Stå på dig och slå dövörat till nästa gång du träffar på honom!
  Kramar i massvis!


 7. 387
  Lisa | torsdag 28 september 2006 @ 10:15

  Jag tycke att det är HAN som är rutten! Precis som du skrev har han inte ett skit med att göra med det. Det är liksom upp till din mamma vad hon gör med sina pengar. Jag får bara lust att slå till människan för han verkar ju helt väck!

  Lyssna inte på såna som han!
  Kram Lisa


Skriv en kommentar