Projektarbete?!
torsdag 21 september 2006 @ 21:42 | Skola/Jobb

Jag blir tokig alltså. Jag och Sofie försöker klura ut vad vi ska hitta på för projektarbete, och det går inte alls nå vidare bra. Det måste vara inom naturämnena, dvs fysik, kemi eller biologi. Dom två första ämnena är helt klart uteslutna så då återstår ju biologin. Frågan är då bara vad inom biologi. En resa bort från Gällivare hade ju nästan varit roligt i samband med projektet, men ja. Ideérna tryter. Värst av allt är väl att självaste projektplanen ska vara inlämnad på måndag! :-(

Och idag snöar det förresten. Mycket, mycket snö har lagt sig på marken och det är slaskigt i princip överallt. Hurra, vinter för en stund i alla fall.

2 kommentarer
 1. 372
  mathilda | fredag 22 september 2006 @ 00:02

  Jag är avundsjuk! Vill åtminstone att det ska bli kallt här, så att jag kan börja använda min dunjacka. Det där får man dock inte uttala högt i skolan, dvs om man inte vill ha 30 arga blickar efter sig ;) Fast samtidigt som jag längtar efter kyla och snö så känns det ju lite lätt märkligt om den skulle komma. Jag menar, kl 19.00 idag var jag och handlade i jeans och t-shirt. Då tar det ändå ca 20 min att gå ena sträckan. Lite kyligt blev det där på slutet, men en tröja hade helt klart varit för varmt.


 2. 373
  Trollis | fredag 22 september 2006 @ 12:31

  Snö i september…Nja…Det vill vi inte ha *ler*
  Hoppas ni kommer nå’n vart med projektet!


Skriv en kommentar