Tappa kilon & ställa sig upp
söndag 16 januari 2011 @ 19:50 | Saga, Vardagligt, Vikten

Håller på med mitt viktande och den här veckan bjuder nog på ganska bra resultat. När jag vägde mig i fredags hade jag gått ner 3,4 kg sen måndagen, men antar jag plussat ungefär 1 kg nu under helgen. Har ju givetvis blivit lite gottande då man haft kusin på besök. Vi har bland annat ätit god paj, och så lite gott då vi var på bio igår. Men jag är nöjd ändå. Hoppas på bra resultat efter kommande vecka också, blir en lite ‘strängare’ vecka vad gäller maten, och så ska jag försöka komma mig ut en timme varje dag. Som det ser ut nu är jag & Saga ensamma hemma fram till torsdag nästa vecka, och är man ensam hemma känns det lättare att hålla sig till bra mat. Och så finns det heller inga godsaker hemma som frestar en. :-D

Det är nog bara att inse att springandet efter Saga börjar nu. Hon har övat på att ställa sig upp i helgen och idag har hon lyckats gång på gång. Så nu är det en mamma med hjärtat i halsgropen. Trots hörnskydd på tvbänk och soffbord är man ju rädd att hon på något sätt ska lyckas slå tänder, haka eller vad som helst. Hon har ju inte lärt sig hur man sätter sig igen. Och jag tror inte hon heller förstår att man måste hålla i sig för att inte ramla. Bävar inför första olyckan…för jag antar det blir en eller två sådana.

En kommentar
  1. 2084
    mamma till noel | måndag 17 januari 2011 @ 23:01

    Jo, det kan man säga att han är :) )


Skriv en kommentar