Ändrade planer
lördag 16 september 2006 @ 19:01 | Allmänt

Nattsuddarn hoppade i säng kring halv tre och döm av förvåning när jag berättar vilken tid nattsuddaren hoppade upp imorse. Halv nio ! Gick inte att sova mer än så, så det var bara att kliva upp och göra gårdagens teoriprov som jag glömde göra då. Hann även planera in att jag skulle ta mig en promenad förbi Pernilla innan jag fortsatte mot bilskolan. Men så ringde dom från jobbet, och så fick jag lite jobb mellan 12-18. Så idag har jag jobbat, och har alltså nyss kommit hem. Det blev med andra ord ingen bilskola, men den kan jag ta imorgon. Har ju ändå bara två pärmar kvar att göra. Ska plugga själv här hemma ikväll. Lusläsa boken. Vilken underbar lördagsunderhållning. :-)

En kommentar
  1. 359
    Sara | söndag 17 september 2006 @ 10:47

    Lycka till med teoriläsningen… :-)


Skriv en kommentar