Och vi bara…
måndag 12 mars 2012 @ 11:32 | Tvåan

…väntar och väntar på denna lilla vän.

Mera plugg
torsdag 3 november 2011 @ 13:09 | Skola/Jobb, Tvåan, Vikt/Träning

Imorgon är det dags för det första opponentskapet så jag sitter just på skolan i väntan på att A ska dyka upp. Vi opponerar på vårt gemensamma fördjupningsarbete kring VFU:n. Känns lite nervöst, jag hoppas vi uppfattat uppgiften rätt och får godkänt!

Har redan suttit här på skolan i 3 timmar, läst och pluggat inför måndagens tenta. Känns ganska segt att läsa långa tråkiga kapitel i kurslitteraturen, en andra gång, men vad gör man inte för att försöka få med så mycket som möjligt? Vill absolut inte åka på omtenta!

Näe, bäst att slå av bloggandet lite för A borde komma närsomhelst. Vi ska köra på så gott vi kan fram till klockan 2, sen får jag åka hem till mina älsklingar. Tror det måste bli en promenad ute idag. Har efter morgonens vägning fått massa ångest (såklart!!) och beslutat att jag måste ut och promenera varje dag. Står på 10 kg plus nu i vecka 21, ganska precis samma som vid graviditeten med Saga. Det bådar inte gott känns det som och jag tänker vägra en slutökning på 35 kg som sist.

Loppan & tjoppan
måndag 31 oktober 2011 @ 16:20 | Tvåan

Tack för alla grattis kring det lilla livet i magen. Så det är så att vår lilla loppa ska bli storasyster. Bebisen är beräknad till 21 mars så det blir nästan 2 år emellan. Alldeles perfekt och precis enligt vår planering. :-)

Denna graviditet har varit mångt och mycket likt förra med illamående mellan vecka 5 och 12-13. Kände dock av lite svag foglossning där i början vilket jag inte känt av förr så jag la av med min springning ganska direkt. Nu känner jag dock inte av en enda krämpa så var kanske bara något tillfälligt. Tiden rusar då förbi, är lite annat nu än då eftersom man redan har fullt upp. :-) Denna gång har jag moderkakan i bakvägg och har känt av rörelser mycket tidigare och tydligare än jag gjorde med Saga (då låg moderkakan i framvägg). Så varje dag njuter jag av ‘kontakt’ med den lilla i magen.

På onsdag har vi gått exakt halva tiden, och jag gissar andra halvan kommer springa iväg. Spännande att få fundera och klura på vem som bor där i, en liten syster eller bror. :-)

Kärlek på tillväxt
torsdag 27 oktober 2011 @ 21:50 | Tvåan