Po.p
söndag 26 januari 2014 @ 22:38 | Shopping

Då var förhoppningsvis overallerna inför nästa vinter fixade. Hittade en rosa stl 98 kvar i Polarn o pyrets webshop här under veckan och en turkos i stl 110 har jag fått hjälp av en snäll kvinna i Jönköping att få fatt i direkt ur butik. 649:- per overall, dvs halva ordinarie priset styck. Perfekt! Har kört med Po.p overaller nu två vintrar i rad, begagnade dock, så varför inte fortsätta köra på ett vinnande koncept? :-) Hoppas bara storlekarna passar, men det tycker jag dom borde göra såvida barnen inte tänker raketväxa. ;-) Turkost till storasyster och rosa till lillasyster. Snyggt matchat sen med rosa mössa till turkos overall och vice versa.

Söndagsshopping
söndag 26 januari 2014 @ 22:25 | Shopping, Vikt/Träning

En andra vecka var avklarad, likaså dom 4 satta konditionspassen. Hejja mig! Kosten, mja den har väl varit snarlik förra veckan egentligen, fast kanske snäppet bättre. Vägde mig under dagen idag, ligger på minus 2 kilo. Än en gång får vi se om jag kommer ihåg att göra morgonvägningen imorgon för korrekta resultatet. ;-)

Råkade just klicka hem dessa fina från Geggamoja då Campadre har några Geggamoja-plagg till kampanjpris just nu. Storlek 110/116 blev det och är tänkt som födelsedagspresent åt Saga, så dom hamnar i ‘presentskåpet’ tills vidare. :-)

Haparanda?
söndag 15 september 2013 @ 21:22 | Saga, Shopping

Om det är någon som ska till Haparanda inom den närmsta tiden (september/oktober) kan ni väl hojta till? Skulle vara perfekt att få sig ett par Kuomaskor åt Saga från den finska sidan. Är nästan halva priset jämfört med här i Sverige (!).

Söt pyjamas
tisdag 10 september 2013 @ 17:22 | Saga, Shopping

En himlars söt pyjamas. Kanske ett litet tips inför julklapparna?! :-)

Prinsessbakelse
lördag 19 januari 2013 @ 23:52 | Shopping

Baskläder åt storan och mockasiner/tofflor åt lillan.

Vi hjärtar Lindex
onsdag 11 juli 2012 @ 20:58 | Shopping

Senaste önskningen
söndag 22 april 2012 @ 12:59 | Shopping

Växer som ogräs
torsdag 19 april 2012 @ 22:38 | Shopping, Tuva

Tråkigt nog är det bara att acceptera att lilltjoppan växer ur plagg efter plagg i storlek 56. Det är främst kläder från Lindex som har börjat flytta ut ur byrålådan. Både deras omlottbodies och pyjamaser är korta i ärmar på lillasyster. Pyjamaserna är även korta i benen. Efter att ha plockat bort alla Lindex-pyjamaser så är inte pyjamasgarderoben så stor, och jag tror nog vi ska ta och bege oss ut på pyjamasjakt imorgon. Har spanat på en söt smultronpyjamas på H&M, jag hoppas den sista 62:an finns kvar åt oss. :-)

We love Newbie
onsdag 4 april 2012 @ 22:02 | Shopping

Det är svårt att låta bli att förälska sig i KappAhls Newbie kollektion. Lillasyster fick redan då hon låg i magen ett antal plagg ur serien, och även när hon föddes fanns det nya favoritplagg bland presenterna. Sen var jag själv in på KappAhl idag och norpade åt mig de plagg jag länge spanat på. Dessa underbara klänningar ovan hade dock inte kommit in i butik men ett som är säkert är att rosklänningen ska inhandlas så fort jag ser den. :-)

Lillasyster vill ha
fredag 30 mars 2012 @ 21:50 | Shopping