Att sakna någon som sover
torsdag 30 december 2010 @ 12:17 | Vardagligt

Dom stunder Saga vilar under dagen är guld värda. Man är verkligen ledig för en timme eller två. Bara kunna kasta sig i soffan, eller lägga sig på sängen med datorn. Eller bara röja hemma. Brukar till exempel kunna bli ett stort diskberg ute i köket även om man har diskmaskin, konstigt nog. Det är inte alla gånger Saga sover länge, så ibland blir man avbruten i sitt ‘arbete’. Och så finns det dom gånger man faktiskt inte har ett dugg att göra medan hon sover, och det händer ibland att jag hinner börja sakna den där busskruttan. Bara på den lilla timmen hon sover. Ganska knasigt. :-)

Nu ligger hon förövrigt ute i sin vagn och och sover. Vi skulle egentligen ner på stan nu klockan ett, men vår dejt avbokade. Trist. Nåja, klockan 3 ska vi i alla fall iväg en stund på mammabebisfika.

Skriv en kommentar