Sälja eller spara bebiskläderna?
tisdag 28 december 2010 @ 20:08 | Vardagligt

Är i valet och kvalet…Ska man sälja bort bebiskläderna? Eller måste man kanske spara dom? Har lite platsbrist i förrådet och ska vi samla på oss allt det Saga använt sen hon föddes blir det fullt, fullt, fullt. Men samtidigt, kanske lite trist att sälja iväg kläderna. Dom där yttepyttesmå. Men den dag det blir dags för syskon så kommer man ju vilja köpa nytt också. Så kanske det ändå är bäst att sälja? Bara spara något enstaka. Jag försökte gå igenom storlek 50/56-lådan ikväll, men hur tusan väljer man vad man vill spara isåfall? Svårt! Lådan åkte tillbaka i förrådet…med samma innehåll.

Hur har ni gjort? Hur ska jag göra? :-)

3 kommentarer
 1. 2046
  lina | tisdag 28 december 2010 @ 20:51

  vi har sparat det mesta, mycket är ju i väldigt fint skick fortfarande och det lär ju komma syskon inom inte allt för många år så då är det bara att återanvända. även om jag också känner att jag nog kommer vilja köpa lite nytt också, men då tar jag beslutet om att sälja då istället. :) men ja, nog blir det fullt i förrådet alltid. ;)


 2. 2047
  Ida | tisdag 28 december 2010 @ 20:52

  Jag brukar rensa den då och då, första gången ville jag spara allt. Men det tunnas ut eftersom, man glömmer bort varför man ville spara just dom så då får dom åka till Röda Korset eller nåt..


 3. 2050
  mammadagar | onsdag 29 december 2010 @ 20:31

  Vi sparade typ allt, men nästan inget kom till användning. Totalt onödigt. Bättre att sälja och kanske få nån krona och sen köpa nytt. Man kan ju behålla några speciella favoriter eller så.

  Det är ju aldrig säkert att man får fler barn, eller att det blir samma kön, eller att det blir liknande årstid så det passar på det sättet. Sen kommer det så mycket nytt hela tiden och jag ville iaf hellre köpa nytt än använda det gamla… ;-)


Skriv en kommentar