Fotoboken
måndag 27 juli 2009 @ 17:12 | Allmänt

Här för någon månad sedan plockade jag ihop en fotobok om mig & Nicklas. Såg att gudbarnens föräldrar hade gjort en liten bok med bilder och text från deras bröllop, och blev genast inspirerad. Har tidigare gjort en fotobok åt guddottern, men då scrappade jag själv varenda sida och det tog ju sin lilla tid. Nu gjorde jag det enkelt för mig, och laddade ner Fujicolors program. Och riktigt kul var det. Så många olika bakgrunder, ramar m.m. att välja mellan. Snabbt och smidigt. Och världens finaste bok kom hem efter någon vecka. Blev riktigt nöjd, och boken förblir ett fint minne för oss. Om vår första tid ihop, om vår kärlek, om våra drömmar. Och jag tänker absolut göra fler böcker hos Fujicolor, så denna kampanj var riktigt passande just nu. Credits till Fujicolor!

Skriv en kommentar