Datorlös & jobblösningar
lördag 25 juli 2009 @ 10:34 | Allmänt

Då sitter man hemma i Gällivare igen. Har blivit dåligt med bloggandet dom senaste dagarna, men beror endast på att smarta jag glömde bärbara datorn nere i Umeå. Lyckat! Det betyder alltså att vi varken kunnat roa oss med internet eller film under hela veckan. Tilläggas bör väl också att min lägenhet står ganska tom, endast lite möbler som kommer bli kvar i Gällivare sen när lägenheten ska tömmas. Och det börjar också närma sig. Tror det var 13 augusti som nästa hyresgäst ska in. Hade tänkt försöka städa ur redan den 10, min lediga dag. Det blir säkert jättebra.

Verkar även kanske snart börja lösa sig med jobb. Eller ja, menar att jag snart kanske kan sluta på Sibban, och dra mer ner till Umeå på heltid. LÄNGTAR!!

Skriv en kommentar