Glaspackning
tisdag 14 juli 2009 @ 12:32 | Allmänt

Jobbet väntar om en timme. Känns lite konstigt att gå tillbaka dit. Var förbi en snabbis igår och hälsade på, och redan då kändes det underligt. Alltid likadant efter varje semester man haft. :-) Är dock en kort och skön vecka som väntar. Jobb idag, onsdag och torsdag, sen åker vi ner till Umeå igen. Ledig fredag och lördag, sen måste vi upp igen söndagmorgon. Undra hur less man kommer vara på att flänga fram och tillbaka innan man faktiskt löst jobbsituationen?

Tog en rejäl sovmorgon idag. Orkade inte kliva upp förrän tolv. Känner mig otroligt slö, och inte är det en fördel att vi vände dygnen en aningens under semestern. Nåja. Har i alla fall hunnit packa det sista ur mina skåp i köket, så denna gång får vi med oss alla glas också. Skönt!

2 kommentarer
 1. 2026
  Anna-Maria | onsdag 15 juli 2009 @ 09:31

  Åh vad bökigt att flänga fram och tillbaka sådär! Hoppas det fixar sig snart! :) Trivs ni bra i nya lägenheten då? :)
  Kram! :flower:


 2. 2027
  Sara | fredag 17 juli 2009 @ 22:43

  Usch ja, det låter jobbigt att åka sådär fram och tillbaka. Hoppas det löser sig snart!


Skriv en kommentar