Inflyttad
lördag 11 juli 2009 @ 18:12 | Inredning

Då har två veckor i Umeå snart rusat iväg. Vår semester är slut, och imorgon beger vi oss norrut igen. Jobba, jobba! Har hursomhelst kommit i ordning ganska bra här nere. Har kämpat med tapetsering i kök, vardagsrum och hall. Även en ommålning av toan är gjord. Skönt att “bara” ha kvar sovrummen. Får se när man orkar ta tag i dom. :-)

Igår fick vi även hem vårt nya köksbord som vi var in och beställde förra veckan. Jättetjusigt blev det i köket, och äntligen kan man äta hemma. Har blivit en hel del ute mat sen vi kom. Ikväll väntas det tacos. Börjar kurra lite i magen så börjar nästan bli dags att ställa sig vid spisen. :-)

Ska uppdatera med lite bilder senare när jag fått mitt bildprogram hit till stordatorn.

2 kommentarer
 1. 2024
  Anna-Maria | lördag 11 juli 2009 @ 21:03

  Vad kul att ni börjar komma iordning! Alltid kul med nytt och fräscht! Ska bli kul att se bilder sen. :)
  Kram!


 2. 2025
  Sara | måndag 13 juli 2009 @ 18:57

  Vad roligt att ni börjar få ordning i nya lägenheten! Du måste ju visa lite bilder sen så vi får se :grin:


Skriv en kommentar